Zvolte si typ nemovitosti

Nabídka nemovitostí

Prodej bytu 3+kk ul. Erbenova, Staré Město

2.088.000 ,-
Celkem 19 fotografií, zobrazit všechny
Makléř:
realitní makléř: Vendula Haltofová
Ing. Vendula Haltofová
telefon: +420 733 455 777
vendula@realitymotyl.cz

Prodej bytu 3+kk ul. Erbenova, Staré Město

2.088.000 ,-
Popis nemovitosti:

Ve výhradním zastoupení majitele si vám dovoluji nabídnout tento prostorný byt o velikosti 3+kk (80 m2) s bohatým příslušenstvím a podílem na zahradě u domu (celá zahrada 700 m2). Byt se nachází ve zvýšeném přízemí a vcházíme do něj ze společné chodby, kde je ještě jeden byt. Za hlavními dveřmi je předsíň, která je dostatečně velká pro šatnu, dále pak technická místnost. Dále se dostaneme do předsíně, že které je vchod do koupelny s WC, spižírny a kuchyně s jídelnou a obývákem. Z obýváku se dostaneme dále do dalšího pokoje, ze kterého se dostaneme do dalšího koncového pokoje. V bytě je obecní voda, kanalizace, ústřední vytápění kotlem na tuhá paliva. Na půdě část prostor včetně samostatné místnosti vhodné jako sklad nebo dílna, pracovna, ve sklepě pak sklad, kotelna. Před domem jsou dále 3 kůlny a možnost parkování ve dvoře. V domě jsou pouze 4 byty, takže rodinné prostředí. Nízké náklady na bydlení. Pro více informací volejte. Financování ráda pomohu vyřídit vlastním partnerem bez poplatku. Reality s lehkostí.

Typ nemovitosti:
Byt
Číslo nemovitosti:
2024024
Operace:
Prodej
Vlastnictví:
Osobní
Adresa:
Staré Město
Erbenova 209
Podlaží:
1. podlaží z 2 podlaží celkem
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
Dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Asfaltová
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 09' 46.701"N, 16° 56' 33.639"E

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:

Hledáte partnera pro prodej nemovitosti?
Jste na správné adrese

Kontaktujte mně

Je pro mě důležité zjistit potřeby obou stran a dokázat najít nejvhodnější řešení. Ono, mít hezké fotky nebo 3D sken je sice krásné, ale daleko důležitější je podívat se na okolí nemovitosti, cítit atmosféru, vidět sousedy…, a to bohužel u uměle vytvořených inzercí chybí. Z vlastní zkušenosti vím, že jako zájemci, jsme pak zklamaní z reality a o koupi nemáme vůbec zájem, popř. se zklamání dostaví po koupi, kdy už je pozdě cokoli řešit. Jednám tedy narovinu a tento způsob se mi vždy vyplatil. Udělat pro klienty maximum, je můj cíl.

Mám zájem o spolupráci