Zvolte si typ nemovitosti

Nabídka nemovitostí

Prodej chalupy 3+1

6.950.000 ,-
Celkem 29 fotografií, zobrazit všechny
Makléř:
realitní makléř: Vendula Haltofová
Ing. Vendula Haltofová
telefon: +420 733 455 777
vendula@realitymotyl.cz

Prodej chalupy 3+1

6.950.000 ,-
Popis nemovitosti:

Přemýšlíte, čím si udělat radost?

Tato krásná chalupa po totální, neobyčejně zdařilé rekonstrukci, nabídka, že se vám bude tajit dech…

Dovoluji si vám nabídnout tuto chalupu. Ráda vám ji představím. Po vstupu dovnitř se dostaneme do prostorné předsíně, ze které se dostaneme vpravo do technické místnosti a vlevo prosvětlenou chodbou dále do obytné zóny. Na chodbě po cestě se nachází samostatné WC, dále pak vstup do kuchyně a obývacího pokoje. Obě místnosti jsou tak trochu rozdělené zdí, ve které je zabudované krbové vytápění. To je rozvedeno teplovody i do všech místností. Z kuchyně je pak vchod do koupelny, kde najdeme jak vanu, tak velkorysý sprchový kout a neobyčejně krásné umyvadlo s jedinečnou skříňkou. Z kuchyně se pak dostaneme dveřmi na terasu, nebo po schodišti do 1. patra, kde z chodbičky vedou dveře do dvou samostatných pokojů a najdeme zde i WC.
Teď trochu technických informací. Dům je napojen na obecní vodu, je zde septik, vytápění elektrokotlem na dálkové ovládání a krbovými kamny s rozvody po celém domě. V katastrálním úřadě je nemovitost vedena jako rodinný dům. K domu vede obecní komunikace, o kterou se stará obec. Naproti domu je pozemek patřící k prodeji, kde je momentálně srovnán terén a připraven pro parkování 4–6 aut, popř. jiného využití…

Pokud vás nabídka oslovila, ozvěte se. Klíče mám u sebe a ráda vám chalupu ukáži.
Souřadnice nemovitosti (ne všechny aplikace map ji dokáží najít: 49°59'14.747"N, 16°47'21.382"E)

A ještě jedna věc – při focení bylo škaredě, jak to na podzim občas bývá. Ale všimli jste si? I tak je tam krásně a chalupa je opravdu skvost…
Reality s lehkostí.

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
2023035
Operace:
Prodej
Adresa:
Písařov 82
K nastěhování od:
20.10.2023
Plocha pozemku:
779 m2
Plocha zastavěná:
133 m2
Plocha podlahová:
200 m2
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Zpevněná
Rok rekonstrukce:
2023
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 59' 14.747"N, 16° 47' 21.382"E

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:

Hledáte partnera pro prodej nemovitosti?
Jste na správné adrese

Kontaktujte mně

Je pro mě důležité zjistit potřeby obou stran a dokázat najít nejvhodnější řešení. Ono, mít hezké fotky nebo 3D sken je sice krásné, ale daleko důležitější je podívat se na okolí nemovitosti, cítit atmosféru, vidět sousedy…, a to bohužel u uměle vytvořených inzercí chybí. Z vlastní zkušenosti vím, že jako zájemci, jsme pak zklamaní z reality a o koupi nemáme vůbec zájem, popř. se zklamání dostaví po koupi, kdy už je pozdě cokoli řešit. Jednám tedy narovinu a tento způsob se mi vždy vyplatil. Udělat pro klienty maximum, je můj cíl.

Mám zájem o spolupráci