Zvolte si typ nemovitosti

Nabídka nemovitostí

Prodej rodinného domu 4+1 a 3+1

4.650.000 ,-
Celkem 45 fotografií, zobrazit všechny
Makléř:
realitní makléř: Vendula Haltofová
Ing. Vendula Haltofová
telefon: +420 733 455 777
vendula@realitymotyl.cz

Prodej rodinného domu 4+1 a 3+1

4.650.000 ,-
Popis nemovitosti:

Ve výhradním zastoupení majitele si vám dovoluji nabídnout tento prostorný dvougenerační rodinný dům, sestávající z dvou bytů – v přízemí 3+1 a v patře 4+1, který se nachází v Rovensku a obklopuje jej zámková dlažba kolem celého domu a zahrada o velikosti 667 m2. (Každý z bytů má samostatný odečet vody a elektřiny.) Do domu vejdeme vstupními dveřmi a dostaneme se do chodby, ze které jsou dveře do přízemního bytu a na konci chodby pak schodiště do patra. V prvním bytě najdeme za dveřmi chodbu, ze které se dostaneme vpravo na WC, koupelny, naproti pak vstup do sklepa, dále pak po pravé straně kuchyň, naproti pokoj, na konci chodby pak obývací pokoj a ložnice. V kuchyni je spižírna. Byt v patře je stejné dispozice, nicméně je obohacen menším pokojem a balkónem. Je zde také vstup na prostornou půdu. Dům je celý podsklepený, ve sklepě najedeme garáž, kotelnu, kde je kotel na tuhá paliva, jež vytápí celý dům, dále pak další místnosti – prádelna a možnost uskladnění ovoce apod. U domu je pak druhá garáž a na zahradě pergola a další úložné kůlny apod. V domě jsou plastová okna, elektřina v mědi, voda obecní v plastu, kanalizace. Dům je situován v klidné části Rovenska a obec jako taková je skvělým výchozím bodem, pracujete-li v Zábřehu, Šumperku nebo blízkém okolí. Vlastnická práva budou převáděna bez právních vad a omezení. Vážné zájemce zveme na prohlídku. Financování pomůžeme zajistit vlastním partnerem bez poplatku. Reality s lehkostí.

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
2022035
Operace:
Prodej
Adresa:
Rovensko 223
Plocha pozemku:
800 m2
Plocha zastavěná:
266 m2
Plocha podlahová:
260 m2
Plocha balkonu:
4 m2
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
Dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 54' 21.192"N, 16° 52' 37.530"E

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:

Hledáte partnera pro prodej nemovitosti?
Jste na správné adrese

Kontaktujte mně

Je pro mě důležité zjistit potřeby obou stran a dokázat najít nejvhodnější řešení. Ono, mít hezké fotky nebo 3D sken je sice krásné, ale daleko důležitější je podívat se na okolí nemovitosti, cítit atmosféru, vidět sousedy…, a to bohužel u uměle vytvořených inzercí chybí. Z vlastní zkušenosti vím, že jako zájemci, jsme pak zklamaní z reality a o koupi nemáme vůbec zájem, popř. se zklamání dostaví po koupi, kdy už je pozdě cokoli řešit. Jednám tedy narovinu a tento způsob se mi vždy vyplatil. Udělat pro klienty maximum, je můj cíl.

Mám zájem o spolupráci